3 tips til bedre hindbær i haven

3 tips til bedre hindbær i haven

Savner du at kunne plukke gode hindbær i din have, og har du ikke været heldig med høsten de sidste par år, har vi her samlet et par gode tips til dig, så du igen kan komme til at nyde de bedste hindbær fra din egen have.

Det behøver ikke at være svært at komme i gang med at dyrke gode hindbær i haven. Med disse tips er du godt på vej mod en succes.

Plant de rette sorter

For det første handler det jo om at plante de rette sorter. Har du valgt nogle andre sorter, end dem du er vild med, er det klart, at du ikke bryder dig lige så meget om dine hindbær. Derfor er dette også et godt sted at starte, når du skal i gang med at plante hindbær, så du kan være sikker på, at du får plantet de sorter, du er glad for.

Her kan du nemt finde meget god information online, eller du kan tage en snak med din lokale planteskole, der nok kan guide dig på vej til at vælge gode hindbær til haven.

Pas godt på planterne

Dernæst er det jo også meget vigtigt, at du passer godt på planterne, så dine hindbærbuske har de helt rette forhold. Der er mange, der ikke passer og plejer deres hindbær godt nok, og så kan de stadig ikke forstå, hvorfor der ikke kommer gode hindbær til dem år efter år.

Du skal passe på dine hindbær, ligesom du skal passe på alle dine andre former for afgrøder i haven. Der kan komme skadedyr i, der kan komme rådyr eller fugle og spise med, der kan være for lidt eller for meget vand, eller hvad det nu kan være.

Pluk dem på det rette tidspunkt

Så gælder det naturligvis også om at plukke sine hindbær på det helt rette tidspunkt, når de er modne. Er du for tidligt eller for sent på den, er det klart, at du ikke får et lige så godt hindbær i hænderne, som hvis du plukker dem på det helt rette tidspunkt.

Derfor er det godt at holde løbende øje med dine hindbær, så du har mulighed for at plukke dem, når de er bedst. Så er du i hvert fald sikker på at få de største chancer for at spise så gode hindbær som overhovedet muligt.

Læs mere om at samle dine lån her.

Køb nye hindbærbuske online

Har du endnu ikke fået plantet hindbærbuske i din have, eller vil du bare gerne have endnu flere, end du har i dag, er det bare med at komme i gang med at købe dine nye hindbærbuske. Og vil du gøre det nemt for dig selv at komme i gang med, kan du jo bare vælge at bestille dem online.

Der er rigtig mange gode muligheder for at finde hindbærbuske på nettet, ligesom du kan købe alle mulige andre planter til haven. Så kan du sidde hjemme foran computeren og bestille dine nye hindbærbuske og få dem leveret direkte til døren.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *