Server hindbær fra egen have til dine gæster

Server hindbær fra egen have til dine gæster

En af de mange fordele ved at have bær i sin egen have er jo, at du har mulighed for at servere dine bær for dine gæster, når de kommer på besøg. Der er jo også så mange muligheder med bær, så hvis du ikke vil servere dine bær for sig selv, kan du jo også vælge at bruge dem i en kage, en tærte eller en anden dessert, hvis du har lyst.

Dejligt at kunne plukke sine egne hindbær

Der er ingen tvivl om, at det er utroligt dejligt at have mulighed for at gå ud i sin egen have for at plukke sine helt egne hindbær. Hindbær er jo så utroligt dejlige, og det sætter altså bare lige prikken over i’et, hvis du kan hente dem direkte i din egen have. Så kommer de ikke til at smage bedre.

Når du har hindbær i din egen have, kan du jo også altid nemt finde noget lækkert at servere, hvis du får gæster. Du skal bare lige en tur ud i haven for at plukke de lækreste bær.

Husk at vælge en god kaffe

Vil du være god mod dine gæster, skal de jo naturligvis også have sig en kop kaffe, når de kommer på besøg. Og her kan det altså være en god ide at sørge for at brygge en rigtig god kop kaffe til dem, da de som dine gæster jo kun har fortjent det bedste af det bedste.

Har du ikke allerede en god kaffemaskine, hvor du kan lave mange forskellige typer af kaffe på, er det måske på tide at få købt dig sådan en, så dine gæster og du selv kan få lige netop den type kaffe, I elsker.

Så bliver det ikke mere hyggeligt

Med bær fra egen have og en rigtig god hjemmebrygget kaffe, bliver det altså bare ikke meget mere hyggeligt. Har du endnu ikke fået plantet dine egne bærbuske i din have, er det bare med at komme i gang, så du kan gå direkte ud og plukke fra dem.

Mangler du kaffekapsler, kan du finde kapsler til kaffemaskine her.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *